Tjänster & Kurser


Healing 

Healing är en alternativ friskvårdsmetod som hjälper kroppen att återställa sig. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den kan även utföras på distans. Jag jobbar med tre olika sorters healing, Reiki-healing, Ängla-healing och Andlig kirurgi. Vi utgår alltid från vad du och din kropp behöver. 
 

Medial Vägledning

Andliga vägledare är energier i andevärlden som vägleder oss genom livet och kan ge oss budskap och vägledning. Vi jobbar tillsammans med dina nära och kära för att få fram budskap som gynnar dig just nu beroende på vart du befinner dig i ditt livsskede. 

Åldersgräns 18 år 

Kurser

Kurs i målning

Intresserad av att gå en kurs i intuitiv målning? Vi målar med akryl utan krav och utan prestationsångest.


Mer information kommer inom kort.


Medial kurs
Intresserad av det mediala och vill veta mer om det andliga så ta chansen att testa på allt från ande kontakt, orakelkort, trollbord, pendel m.m. Kursen är individanpassad och utgår ifrån dina erfarenheter. Kursstart sker löpande så kontakta mig vid intresse. Max 6 pers/kurs.
OBS! Intresserad av sommarkurs?

Kontakta mig


Kursstart: 

Liten fika ingårHusrensning

När man pratar om rensning, menar man ofta en rensning av energier. Där man exempelvis hjälper andar över till andra sidan eller skapar en positiv energi på en plats eller i ett hem där det tidigare har funnits negativa energier. Det kan också t.ex vara energiminne från en tidigare händelse. Man kan skymta skuggor, höra ljud som t.ex fotsteg eller röster, saker kan också oförklarligt flytta på sig, man kan även känna kyla eller värme, det kan även förekomma dofter. Jag kommer ut till er och känner av och vid behov rensar jag ert hem.
 

Medialt Café

Kom och träffa likasinnade och diskutera andlighet samt testa på pendel, orakelkort, trollbord m.m.
Vi träffas varannan måndag på ojämna veckor.

Datum:
Kommer inom kort

Pris: 75kr/person
Jag tar Swish eller kontant!